Om Ezeto – företag, tjänster och vanliga frågor

Ezeto är ett företag som i dagsläget är verksamt i Göteborg med omnejd, som hyr ut fordon på ett nytänkande sätt. Den som vill hyra ett fordon behöver bara ladda ner företagets app och kan sedan se tillgängliga bilar och boka direkt via den. Läs mer om företaget, dess tjänster samt några vanliga frågor och svar i texten nedan.

Om Ezeto

Ezeto är ett företag som sysslar med biluthyrning och i första hand erbjuds skåpbilar av olika slag. Personerna bakom företaget har lång erfarenhet av att designa arbetsfordon och på hemsidan kan man läsa att dom drivs av sin passion för teknik, bilar och roliga projekt.

Företaget är idag verksamt inom Göteborgsområdet men på hemsidan går det att läsa att tjänsterna inom kort kommer att finnas även i Stockholm.

Tjänster

Via Ezeto går det som sagt att hyra bilar men inte på det gamla vanliga sättet. Här behövs bara en app, vilken användaren sedan kan sköta allt som har med bilhyran att göra. Genom att logga in i appen går det att se direkt vilka fordon som finns lediga samt var dessa befinner sig.

Bokningen görs givetvis också direkt i appen och när tiden för hyran startar låser användaren upp bilen med appen. Bilnyckeln ligger i handskfacket och nu är det bara att starta bilen och köra.

Vanliga frågor om företaget och dess tjänster

Företaget Ezeto är både nytänkande och annorlunda i branschen, för även om digitala lösningar är på frammarsch så är det långt ifrån alla biluthyrare som erbjuder detta. Även om det är en smidig och enkel lösning kan det finnas många frågor och några av dom mest ställda till företaget finns att läsa nedan – givetvis med tillhörande svar.

Vilka krav finns för att hyra en bil via Ezeto? 
Det finns två krav för att kunna hyra en bil, dessa är:

  • Den som hyr ska ha fyllt 18 år
  • Den som hyr måste ha ett svenskt B-körkort

Behöver den som hyr bilen göra något särskilt innan den används, förutom att boka? 
Ja, innan bilen använts bör en skadebesiktning göras. Det räcker att ta ett varv runt bilen för att inspektera den – syns några skador eller liknande rapporteras det direkt i appen.

Vad händer om den som hyr bilen skadar den? 
Vid eventuella skador rapporteras det i appen och sedan kommer kundtjänst att kontakta den som hyrt bilen.